VVS - VVS-opgaver

Smedager ApS laver også de traditionelle vvs opgaver. Så hvis du står med et toilet der er stoppet, en vandhane der drypper eller en radiator som ikke bliver varm, kan du trygt ringe til os.

Varmtvandsbeholder

Vi installerer og servicerer også varmtvandsbeholdere. Vi sælger udelukkende varmtvandsbeholdere af mærkerne Metro og Vølund, som begge er dansk producerede og har en lang levetid.

Du bør som regel få din varmtvandsbeholders anode kontrolleret hvert år, samtidig med at beholderen bliver afkalket, dette giver en bedre økonomi og en længere levetid på din varmtvandsbeholder. Vi ligger altid inde med en ny anode, bundpakning, varmelegeme og driftstermostat til Metros varmtvandsbeholder.

Toilet

Der kan være god økonomi i at skifte dit gamle toilet ud med et nyt vandbesparende 2-skyls toilet.

Du kan inde på Ifö’s vandberegner se hvor meget du vil kunne spare på at skifte dit gamle toilet ud med et nyt toilet fra Ifö. 

Vi har et tilbud på levering og montering af 1 stk. Ifö Sign 4/2 ltr. toilet inkl. toilet sæde med soft close til 4.190,00 kr. inkl. moms. Så tager vi samtidig dit gamle toilet med hjem gratis så du slipper for at køre på genbrugsstationen med det.

Vi anbefaler at du køber et Ifö, Gustavsberg eller Geberit toilet da det er gængse mærker og som man altid vil kunne få reservedele til.
HR Offset A/S