Service og reparation

Hos Smedager ApS servicerer vi både landbrug, industri og private med diverse service- og reparationsopgaver.

Her er nogle af de service- og reparationsopgaver, vi laver:

Møgskraberanlæg:

Vi servicerer bl.a. møgskraberanlæg fra L.J.M. Det kan være udskiftning af wire, hjørnehjul, kuglelejer eller bare generel eftersyn af anlægget. Vi er selvfølgelig også klar til at rykke ud og reparerer anlægget, hvis det er brudt sammen, eller det lige skal have en svejseklat eller to. Vi er selvfølgelig også parat med et skarpt tilbud på et nyt skraberanlæg.

Gyllepumper:

Vi servicerer gyllepumper fra Agrometer. Vi har lastbil med kran, så vi kan komme og hente din pumpe, tage den med på værkstedet, reparere den, og komme ud med den igen , når den er færdig. Vi forhandler selvfølgelig også nye gyllepumper eller gylleomrører, kontakt os og få et godt tilbud.

Staldinventar:

Vi reparerer defekt staldinventar. Har du f.eks.  en låge eller en seng, der er blevet lidt bøjet eller gået fra hinanden, kan du komme forbi med den. Vi retter den ud, og svejser den sammen for dig igen.

Kuglelejer:

Vi skifter kuglelejer i forskellige maskiner og hjul. Vi har et meget bredt sortiment af diverse kuglelejer og pakdåser, hvis du skulle få brug for det. Vi har lejer af mærkerne FAG og Granit liggende på lager.

 

Er dit problem ikke nævnt? Du er velkommen til at kontakte os alligevel, og så skal vi nok komme med en løsning.

Kontakt os på telefon: 74 64 62 67 eller mail: info@smedager.dk

 

HR Offset A/S